TREBALLEM PER AJUDAR A LES FAMÍLIES EMPRESÀRIES A FER REALITAT EL SEU SOMNI COMÚ

let's go on adventure

Pug authentic four dollar toast, drinking vinegar banjo messenger bag hashtag paleo selfies locavore YOLO lomo narwhal Marfa brunch. Drinking vinegar American Apparel church-key migas Wes Anderson, Thundercats Brooklyn beard health goth McSweeney.

ESFORÇ

Famílies empresàries d’èxit, generació rere generació.

Equip humà còmplice i negoci propi estimulen l’esforç, un valor imprescindible per a la generació i manteniment de famílies empresàries.

 

CONFIANÇA

Darrere de l’èxit d’un líder hi ha un equip professional i expert.

Planificar la successió i entrenar les pròximes generacions de líders és essencial.

EXPERIÈNCIA

Cada família empresària té una identitat pròpia i genuïna: és única.

Les famílies empresàries s’han d’estudiar, estructurar i solucionar d’UNA en UNA.

 

 

CONFERÈNCIES - PUBLICACIONS

INNOVACIÓ, OBJECTIUS, PRÀCTIQUES...

En paral·lel a la nostra feina diària, dedicada i discreta, volem fomentar l’intercanvi d’experiències, fins allà on es poden explicar.
Per això mantenim una intensa programació de conferències i presentacions, de la qual en podeu estar al corrent perquè en rebreu l’agenda, i escoltar en aquesta secció aquelles que us han pogut interessar més però no hi heu pogut ser presents.

US ANIMEM A SEGUIR-NOS!

Veure més...

METODOLOGIA TRANSMMISSION

1. DIAGNOSI

Aplicació d’un model d’anàlisi específic de la família empresària en qüestió. S’analitzen els objectius actuals i es fa prospecció sobre el seu potencial.

2. IMPLEMENTACIÓ

Estudi i proposta d’un Plà Estratègic on és molt important el compromís per part de la família empresària d’assolir aquest repte.

3. ACOMPANYAMENT

Atenció permanent al conjunt de la família i als seus òrgans de gestió, fent un seguiment del Plà Estratègic marcat i resolent consultes puntuals.

L'ESTABILITAT FAMILIAR I EL SOMNI COMÚ EMPRESARIAL