Col·laboradors

Col·laboradors

Elisabet Freixa

Facilitadora - coach

Nascuda a Sant Joan de les Abadesses amb residència a Vic i a Chicago. Està casada i té dos fills.

És consultora en desenvolupament organitzacional i coach executiu i personal. La seva trajectòria professional ha estat a la Direcció del departament de persones i consultoria en gestió de RRHH, amb llarga experiència en empreses familiars.

És llicenciada en Filosofia i Lletres (Pedagogia), Màster en la Gestió dels RRHH per EADA i Certificada en Coaching per la ICF. Practitioner en PNL i en metodologia Sistèmica i Humanista de Pinea3. Actualment acompanya les organitzacions en els processos de transformació, d’alineació de visió i valors, de reflexió estratègica i d’implantació de canvis. Fa seguiment d’equips i persones per augmentar compromís, flexibilitat, creativitat, cohesió i aconseguir canvis. Treballa des d’un paradigma de lideratge conscient i d’una visió sostenible al món.

Jose Luís Nuñez

Facilitador - Coach

Jose Luis Núñez Barber és actualment Consultor en Desenvolupament Organitzacional, Mentor i Coach professional certificat CPCC-CTI (The Coaches Training Institute), Coach d’equips ORSC-CRR i Mediador en Resolució de Conflictes (CICAC-Consell de l’Advocacia Catalana).

Com a Coach també està certificat en PCC-ICF (Professional Certified Coach-International Coaching Federation). En la seva activitat com a coach aporta més de 1.000 hores de coaching a emprenedors, empresaris, directius i executius en empreses familiars i multinacionals.

La seva experiència en els processos de coaching es centra en el desenvolupament de lideratge, intel·ligència emocional, gestió de conflictes, gestió d’equips, gestió del canvi, les relacions i la comunicació entre les persones i la transició de carrera. Compagina aquesta activitat amb la de consultori estratègic i d’organització, mentoring i formació. També exerceix com a mediador de conflictes en l’àmbit mercantil i civil.

És Llicenciat en ADE i MBA per ESADE (1977-82), i compta amb més de 25 anys d’experiència en les àrees de màrqueting, vendes i direcció general en empreses d’entorn tant familiar com multinacional.

Xavier Carbonell

Consultor especialista en Responsabilitat Social Familiar (RSF)

Va treballar com a auditor i consultor financer durant el període 1988/1998. El 1998 es va incorporar a l’organització de l’empresa familiar MANGO, en què va treballar fins a 2014 com a director de Responsabilitat Corporativa del Grup.

A l’octubre de 2014 es va incorporar a ESCI-UPF com a coordinador acadèmic i director de la Càtedra MANGO de Responsabilitat Social Corporativa. És especialista en Responsabilitat Social Corporativa i Auditoria, assignatures que imparteix a ESCI-UPF, així com en d’altres màsters i seminaris.