TREBALLEM PER AJUDAR A LES FAMÍLIES EMPRESÀRIES A FER REALITAT EL SEU SOMNI COMÚ

Curs: “Empreses familiars que perduren

Amb aquesta formació podreu adquirir els coneixements clau per ser un accionista responsable de l’empresa familiar i entendre el vostre rol com a membre d’una família empresària.

És un Curs eminentment pràctic i una oportunitat per compartir coneixements i experiències amb altres famílies empresàries que també participaran en aquesta formació.

No et perdis aquesta oportunitat única de reforçar el teu rol com a accionista i contribuir a l’èxit a llarg termini de la teva empresa familiar.

Inscriu-te ara i assegura’t un lloc en aquesta enriquidora experiència formativa!

Inscriu-te!

ESFORÇ

Famílies empresàries d’èxit, generació rere generació.

Equip humà còmplice i negoci propi estimulen l’esforç, un valor imprescindible per a la generació i manteniment de famílies empresàries.

 

CONFIANÇA

Darrere de l’èxit d’un líder hi ha un equip professional i expert.

Planificar la successió i entrenar les pròximes generacions de líders és essencial.

EXPERIÈNCIA

Cada família empresària té una identitat pròpia i genuïna: és única.

Les famílies empresàries s’han d’estudiar, estructurar i solucionar d’UNA en UNA.

 

 

CONFERÈNCIES - PUBLICACIONS

INNOVACIÓ, OBJECTIUS, PRÀCTIQUES...

En paral·lel a la nostra feina diària, dedicada i discreta, volem fomentar l’intercanvi d’experiències, fins allà on es poden explicar.
Per això mantenim una intensa programació de conferències i presentacions, de la qual en podeu estar al corrent perquè en rebreu l’agenda, i escoltar en aquesta secció aquelles que us han pogut interessar més però no hi heu pogut ser presents.

US ANIMEM A SEGUIR-NOS!

Veure més...

METODOLOGIA TRANSMMISSION

1. DIAGNOSI

Aplicació d’un model d’anàlisi específic de la família empresària en qüestió. S’analitzen els objectius actuals i es fa prospecció sobre el seu potencial.

2. IMPLEMENTACIÓ

Estudi i proposta d’un Plà Estratègic on és molt important el compromís per part de la família empresària d’assolir aquest repte.

3. ACOMPANYAMENT

Atenció permanent al conjunt de la família i als seus òrgans de gestió, fent un seguiment del Plà Estratègic marcat i resolent consultes puntuals.

L'ESTABILITAT FAMILIAR I EL SOMNI COMÚ EMPRESARIAL