Consell d’Administració

Consell d’Administració

El Consell d’Administració de Transmmission està format per l’equip directiu i pels consellers Oriol Guixà i Lluís Rullan

Oriol Guixà

Vocal

 

Nascut a Barcelona, casat i amb cinc fills.

Enginyer Industrial en l’especialitat en mecànica a l’Escola d’Enginyers Industrials de Madrid i Enginyer Aeronàutic especialitat en motors, míssils i motors propulsors a l’Escola d’Enginyers Aeronàutics de Madrid. Professor en els anys 80 de mecànica i de cinemàtica i dinàmiques de màquines a l’Escola d’Enginyers Industrials de Barcelona.

Comença la seva carrera professional en Motocicletes Montesa com a Responsable del Departament d’Innovació i Desenvolupament, participant activament en la creació de l’aliança d’empreses amb l’empresa japonesa Honda Motor Company i liderant l’equip de trial guanyador del Campionat del Món a l’any 1980.

El 1984, s’embarca en un nou projecte metal·lúrgic incorporant-se a l’empresa industrial La Farga Lacambra com a accionista i director general. Desenvolupa la patent de procés de reciclatge del coure i crea 3 noves companyies (La Farga Tub, La Farga Rod i La Farga Intec). És patró fundador de la Fundació La Farga, que posseeix l’únic Museu del Coure a Europa, signa una aliança d’empreses amb l’empresa italiana Continuus Properzi per a la venda de la tecnologia patentada, venuda en més de 30 països de tot el món i, finalment , crea amb socis locals dues noves companyies industrials de coure, una a la Xina i una altra als Estats Units. A partir de 2007, delega la Direcció General i passa a ser conseller delegat del grup d’empreses familiar, Vicepresident de La Farga i un dels accionistes majoritaris. Al novembre de 2015 assumeix la Presidència del Grup.

Entre d’altres càrrecs, és membre del Ple i del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​responsable de les Delegacions de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​President de la Comissió de Mecenatge de la Universitat de Vic, Patró de FemCAT.

Va ser Premi Emprenedor de l’Any a la Internacionalització en 2006 i Premi a “La millor trajectòria empresarial” de la revista Actualitat Econòmica.És Vocal del Consell d’Administració de Transmmission.

Lluís Rullan

Vocal

 

Economista i empresari mallorquí (Sóller, 1955), graduat a l’Institut d’Estudis Superiors d’Empresa (IESE). A l’any 1980 va ser nomenat director general de Hotels Riu, càrrec que va ocupar durant 14 anys fins que va ser nomenat director general de Port Aventura. El 1997 assumeix la presidència del parc temàtic, càrrec que combina, fins a 2003, amb el de sotsdirector general de La Caixa. El 2003 és nomenat director general adjunt de La Caixa i el 2006 president executiu de Port Aventura. Patró de la Fundació Ajudant Ajudar, entitat que busca promoure la solidaritat a través de les noves tecnologies. L’any 2000 va rebre la Medalla d’Or al Mèrit Turístic i el 2007 el Premi Ramon Llull.

És Vocal del Consell d’Administració de Transmmission.